Om meg

Bildet mitt
I godt voksen alder har jeg tatt et halvt års fri fra jobb for å være granny-nanny for barnebarnet mitt. Hun bor i New York. Hun er ni måneder og jeg er syvhundreogførtiseks måneder. Sammen skal vi oppleve vinter,vår og litt av sommeren 2014 i Prospect Heights,Brooklyn.Lucky me!

Translate

onsdag 15. januar 2014

Eternal life is super-fun!



..overskriften er hentet fra "The Book of Mormon", en musikal som går på Broadway på andre året.Den er skrevet av gutta bak "South Park",og er en intelligent satire over alle religioner egentlig, med utgangspunkt i"The Book of Mormon". På samme måte som South Park inneholder den mye av det som her kalles "explicit language",ikke noe for sarte sjeler med andre ord. Det hele er pakket inn i sang, dans og spektakulære tablåer akkurat som man ønsker seg det av et skikkelig Broadwayshow.


    Showet har forsynt seg rikelig av Tony Awards.Jeg anbefaler det varmt, men advarer mot stive priser.Broadway melker en vellykket forestilling for det den er verd - folk står likevel i lange køer for en billett.

  Jeg ble overrasket over å se publikum i teatersalen utsyrt med noe som lignet halvlitre med rødvin i plastkrus med lokk og sugetut. En stor utgave av den koppen lille L prøver å drikke fra.Det så ganske teitt ut. Svigerdatter J sier at det ikke er restriksjoner på alkohol i teatersalen, jo dårligere show jo billigere vin ifølge henne. Jeg tror ikke dette showet trengte vin for å være morsomt, men jeg er ikke et pålitelig vitne ..






Kulda har tatt pause,akkurat nå er det mildt og vått- uten at det forhindrer lille L og meg i å være ute. Vi har våre metoder, og iallefall en av oss kom fra dagens ekspedisjon uten å være våt til skinnet.



 Regn eller ikke, det skjer stadig ting i gatene her som det er verd å legge merke til. 
Noe jeg virkelig sjarmeres av,er hvordan det stadig dukker opp ting gatelangs som folk kan forsyne seg med, en raus og ubyråkratisk form for "recycling".



 Dessuten finnes det også her eldre som ikke "finner veien hjem". Det er selvfølgelig en utfordring å holde styr på dem i dette menneskemylderet. Da kan man havne i samme kategori som savnede hunder og katter,huttetu...forsyn meg heller med en GPS! 




                          Stay young!(og følg meg gjerne videre)